Antena Meniu Search
x

CSAT analizează bugetul instituţiilor din domeniul securităţii

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat diminuarea bugetelor SRI, SIE, STS şi SPP, însă premierul Sorin Grindeanu a spus că nu vor fi operate modificări.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat diminuarea bugetelor SRI, SIE, STS şi SPP, însă premierul Sorin Grindeanu a spus că nu vor fi operate modificări.

Preşedintele român a decis săptămâna trecută convocare şedinţei CSAT după ce proiectul de buget pentru instituţiile din domeniul securităţii naţionale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT. 

 Guvernul se reunise vineri pentru discutarea proiectului de buget pentru anul 2017. 

 Administraţia Prezidenţială a precizat vineri că Executivul a decis, în acest an, să acţioneze fără să se coordoneze cu CSAT, stabilind unilateral agenda de aprobare a proiectului de buget pe 2017 privind instituţiile din domeniul securităţii naţionale. 

Pe acelaşi subiect

 Guvernul îşi va susţine punctele de vedere în privinţa proiectului de buget pe anul 2017 în şedinţa CSAT de marţi, a afirmat duminică premierul Sorin Grindeanu.

"Vom merge marţi, la CSAT. Vă spun cu toată fermitatea, ca să nu existe surprize. Ne susţinem punctele de vedere şi nu există schimbări. Asta este viziunea noastră pentru bugetul pe anul 2017", a declarat Sorin Grindeanu. 

Şedinţa CSAT va avea loc la ora 12,30 la Palatul Cotroceni şi este prima reuniune la care participă membrii Guvernului Grindeanu. 

Sursă: Agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » CSAT analizează bugetul instituţiilor din domeniul securităţii