Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cu flori la căpătâi şi înfăşurată ca un mort cu tricolorul. Cum a transformat Prefectura Sălaj o aniversare într-un ...priveghi

Ana Ignăţiel este singura femeie din judeţul Sălaj care împlineşte anul acesta 100 de ani. Aşa că autorităţile judeţene, în frunte cu Prefectura Sălaj, s-au gândit să celebreze frumoasa aniversare.

de Redactia Observator

la 14.06.2018 , 15:20

Ana Ignăţiel este singura femeie din judeţul Sălaj care împlineşte anul acesta 100 de ani. Aşa că autorităţile judeţene, în frunte cu Prefectura Sălaj, s-au gândit să celebreze frumoasa aniversare.

Iniţiativa a fost făcută în cadrul campaniei "O viaţă cât un centenar", derulată de către Ministerul Afacerilor Interne.

250 de români care au împlinit sau vor împlini în 2018 un secol de viaţă sunt omagiaţi în cursul acestui an de către autorităţi

Articolul continuă după reclamă

Cu flori la căpătâi şi înfăşurată ca un mort cu tricolorul

Ana Ignăţiel este unul dintre românii ajunşi la venerabila vârstă de 100 de ani. Originară din judeţul Alba, şi-a trăit cea mai mare parte a vieţii la Timişoara, unde a lucrat ca laborantă, pentru ca în ultimii ani să se mute Zalău, împreună cu rudele care o îngrijesc. Starea sa de sănătate a făcut necesară internarea, pentru o perioadă, la o clinică privată de recuperare.

Acolo, femeia de-o vârstă cu Unirea a fost vizitată miercuri de către reprezentanţii Instituţiei Prefectului, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum", pentru a-i înmâna un drapel, o insignă cu inscripţia "România 100" şi scrisoarea ce i-a fost adresată de către ministrul Carmen Dan, scrie adevarul.ro.

Momentul, care s-a dorit a fi o omagiere, a fost transformat, însă, într-un "priveghi", după cum se vede în fotografiile postate pe contul de Facebook al Prefecturii Sălaj. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum sărbătorita este imobilizată la pat, "oaspeţii" s-au adunat în jurul ei, ţinând în mâini tortul tricolor, cu lumânări, i-au acoperit trupul în drapelul naţional şi i-au pus flori la capătâi. 

Deşi intenţia a fost una bine intenţionată, rezultatul, aşa cum se poate vedea în fotografii, nu a fost unul nu tocmai reuşit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Cu flori la căpătâi şi înfăşurată ca un mort cu tricolorul. Cum a transformat Prefectura Sălaj o aniversare într-un ...priveghi