Antena Meniu Search
x

Cu ochii în telefon, un tânăr de 17 ani din Vaslui a intrat cu pieptul în furcile unui tractor. A ajuns în stare gravă la spital

Un adolescent în vârstă de 17 ani este în stare gravă, cu răni penetrante la nivelul toracelui, după ce s-a lovit de furcile unui tractor pe care nu l-a văzut pentru că se uita în telefon. Incidentul a avut loc în localitatea Șuletea, județul Vaslui.

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 17:55

tractor
Cu ochii în telefon, un tânăr de 17 ani din Vaslui a intrat cu pieptul în furcile unui tractor - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Băiatul în vârstă de 17 ani a fost victima unui accident nefericit în localitatea Șuletea.

„A suferit o plagă penetrantă toracică cu o furcă de la un tractor. Nu a fost atent, se uita în telefon și s-a lovit frontal de un tractor din curte ce avea trei furci în partea din față”, spun reprezentanții Ambulanței Vaslui.

Copilul a fost găsit de medicii de la Ambulanța Vaslui conștient și coerent, având cu plagă toracică profundă la nivelul sternului și dureri foarte mari.

Băiatul a primit tratament și a fost transportat de urgență la Spitalul Bârlad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cu ochii în telefon, un tânăr de 17 ani din Vaslui a intrat cu pieptul în furcile unui tractor. A ajuns în stare gravă la spital