Antena Meniu Search
x

Video Culiţă Sterp, către un jurnalist, la o zi după ce şi-a cerut scuze pentru accident: Mai întreabă soţia ta de mine?

Culiţă Sterp vrea libertate deplină. Cântăreţul de muzică de petrecere a contestat controlul judiciar impus de judecători după ce, băut, a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Chiar dacă nu-şi acceptă pedeapsa, Culiţă Sterp şi-a recunoscut greşeala într-un mesaj pe TikTok. Cântăreţul a vorbit pentru prima oară despre accident şi i-a cerut scuze băiatului rănit. Ba chiar a catalogat tot ce s-a întâmplat ca o lecţie binemeritată. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 23.11.2022, 13:30

Vezi și

"Vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica. Mi-am promis mie că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viaţa mea în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viaţă, ca să rămân cu picioarele pe pământ", a mărturisit, marţi seară, Culiţă Sterp. Între timp, apar noi detalii în ancheta accidentului.

Când află Culiţă Sterp dacă rămâne sau nu sub control judiciar

"Culiţă Sterp mai are de aşteptat până joi dimineaţă pentru a vedea dacă este liber sau dacă rămâne, în continuare, sub control judiciar. Miercuri, a stat în sala de judecată aproximativ 20 de minute, timp în care, potrivit unor surse, a încercat să înduplece judecătorul explicându-i că această măsură de control judiciar îl împiedică să-şi susţină concertele în străinătate", spune Simona Vasiac, reporter Observator.

"La intrarea în sala de judecată nu a dorit să facă nicio declaraţie, iar la ieşire a început să repete întrebările reporterilor. Ba mai mult, l-a întrebat pe unul dintre aceştia dacă soţia acestuia mai întreabă de el. Cert este că, până ce Culiţă Sterp va afla dacă este sau nu sub control judiciar, anchetatorii au extins ancheta în cazul său, iar cunoscutul cântăreţ este cercetat acum şi pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise", adaugă Simona Vasiac, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Culiţă Sterp, către un jurnalist, la o zi după ce şi-a cerut scuze pentru accident: Mai întreabă soţia ta de mine?