Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost prins individul care şi-a atacat verişorul cu o macetă, pe o stradă din Galaţi. Agresorul s-a ascuns în mai multe judeţe

Individul care a urmărit un bărbat în trafic apoi l-a tăiat cu o macetă pe o stradă din Galaţi a fost prins. Vă reamintim, incidentul a avut loc săptămâna trecută, după ce agresorul şi victima lui s-au certat în faţa unui cazino. Imediat după atac, bărbatul a fugit şi a fost dat în urmărire.Victima, deşi grav rănită, a refuzat internarea în spital.

de Adrian Obreja

la 18.05.2023, 14:40

Vezi și

Agresorul riscă acum să stea aproximativ 10 ani la închisoare pentru tentativă de omor pentru că încadrarea a fost schimbată de procurori după ce au vizionat imaginile şi au constatat că acesta a lovit cu intenţie în zona capului victimei. Bărbatul a fost urmărit mai multe zile la rând, a fost interceptat şi i-au fost ascultate apelurile telefonice.

Anchetatorii au stabilit că agresorul s-a ascuns în mai multe judeţe din ţară până când a ajuns în Băile Herculane, acolo unde a fost încercuit şi prins. Poliţiştii de la Acţiuni Speciale au fost cei care au intervenit în acest caz. A fost adus la Galaţi, în faţa magistraţilor care au stabilit arestarea preventivă. Victima acestuia este acum în afara oricărui pericol, deşi a suferit mai multe răni la mâini.

Bătaia a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni după ce cei doi, care sunt şi verişori, s-au urmărit în trafic şi au început să se bată, asta până ce unul dintre ei a scos o macetă şi l-a lovit pe celălalt de mai multe ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cum a fost prins individul care şi-a atacat verişorul cu o macetă, pe o stradă din Galaţi. Agresorul s-a ascuns în mai multe judeţe