Antena Meniu Search
x

Video Cum a reuşit un şofer din Timişoara să scape de poliţie chiar dacă a fost încolţit în trafic, iar agenţii au folosit armele. S-a făcut nevăzut şi e căutat de 24 de ore

Un individ dat în urmărire generală este căutat de 24 de ore în vestul ţării, după ce poliţiştii au încercat să-l oprească cu focuri de armă. Bărbatul de 45 de ani a gonit cu oamenii legii pe urme mai mulţi kilometri in Timişoara iar agenţii l-au blocat în trafic şi au folosit arma pentru a-l opri. A reuşit totuşi să se facă nevăzut.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 17.08.2023, 19:32

Vezi și

Sunt imagini din timpul urmăririi cu împuşcături din centrul Timişoarei. Autospeciala se pune în calea fugarului care încerca să intre pe contrasens şi îl forţează să oprească. O poliţistă sare din maşină şi dă să deschidă portiera celui urmărit, care începe să dea cu spatele. Colegul ei trage un foc de avertisment, apoi îndreaptă arma spre şofer, dar nu-l mai poate opri. După ce goneşte încă doi kilometri prin oraş şoferul îşi abandonează maşina în curtea acestei case şi fuge. Pe numele bărbatului de 35 de ani era emis un mandat de arestare.

Zona în care urmăritul s-a făcut nevăzut e înţesată de agenţi de două zile

Tocmai din acest motiv începuse urmărirea. În timpul unui control de rutină, în trafic, şoferul, care se ştia urmărit, n-a mai aşteptat ca agenţii să-i verifice documentele, ci a călcat pe acceleraţie. A gonit cu poliţia pe urme pe bulevardul Take Ionescu şi a intrat apoi pe strada Simion Bărnuțiu. Aici, agenţii au tras focurile de avertisment. Însă bărbatul şi-a văzut de drum. Finalul cursei a fost pe strada Lorena, unde s-a strecurat în curtea femeii care îi împrumutase maşina.

Zona în care urmăritul s-a făcut nevăzut e înţesată de agenţi de două zile. La mai bine de 24 de ore de la incident, poliţiştii încă îl caută pe fugar. În zonele în care bănuiesc că se ascunde au instituit filtre şi inspectează fiecare maşină. Nu este prima urmărire cu împuşcături în Timişoara. În urmă cu două luni, un tânăr fără permis a gonit cu poliţia pe urme preţ de 30 de kilometri. Atunci s-au tras mai multe focuri de avertisment, iar un agent care i s-a pus în cale fugarului a fost rănit. Urmăritul a fost prins atunci, după ce a intrat cu maşina într-un gard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum a reuşit un şofer din Timişoara să scape de poliţie chiar dacă a fost încolţit în trafic, iar agenţii au folosit armele. S-a făcut nevăzut şi e căutat de 24 de ore