Antena Meniu Search
x

Video Cum au reuşit doi soţi din Vâlcea să păcălească zeci de români pe internet. Riscă până la 2 ani de închisoare

Doi soţi din Vâlcea au pus în pericol sănătatea cumpărătorilor, după ce au vândut detergent şi şampon contrafăcute. Produsele erau vândute pe Internet, iar clienţii erau atraşi de preţurile mult mai mici pe care acestea le aveau, comparativ cu cele originale. Poliştii au făcut în acestă dimineaţă percheziţii la domiciliul cuplului şi nu numai. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 16.02.2024, 18:06

Vezi și

Potrivit anchetatorilor, în ultimele cinci luni, cei doi tineri din localitatea Budeşti, judeţul Vâlcea au vândut pe internet detergenţi şi produse de îngrijire. Pe recipiente erau mărci celebre. În realitate, bănuiesc anchetatorii, produsele erau contrafăcute sau chiar apă chioară.

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii atât acasă la cei doi tineri, dar şi la domiciliul rudelor acestora, în Alba. Au descoperit aproape 500 de litri de detergent lichid şi şampon pe care i-au confiscat. Cei doi comercianţi de ocazie sunt cercetaţi penal. Potrivit legii, fapta lor se pedepseşte cu până la 2 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum au reuşit doi soţi din Vâlcea să păcălească zeci de români pe internet. Riscă până la 2 ani de închisoare