Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum au "sărbătorit" bucureştenii ploaia care a răcorit, pentru scurt timp, oraşul. Petrecerea a ţinut până noaptea târziu

După o ploaie de vară zdravănă care a mai răcorit atmosfera în București, cea mai mare terasă din Capitală a fost plină de oameni care au ieșit din case pentru a petrece puțin timp în aer liber, dar și pentru a se bucura de un concert pe măsură. S-a cântat și s-a dansat sub cerul liber pe hiturile Deliei. 

de Eduard Marin

la 17.07.2024 , 08:30

Departe de haosul din oraș, cea mai mare terasă din Capitală a fost plină de oameni care au vrut să se relaxeze pe malul lacului Herăstrău și să se distreze alături de Delia. 

Terasele, pline după ploaie

Cu familia sau prietenii, oamenii au putut profita şi de vremea bună de afară. Iar când totul vine la pachet cu o băutură rece și mâncare bună, seara este perfectă. "Mi se pare mult mai frumos decât înăuntru, am avut noroc să avem şi ploaia asta înainte şi să se răcorească puţin atmosfera", spune un client al terasei.

Vezi și

Până spre miezul nopții s-a cântat și s-a dansat pe cele mai tari hituri ale verii. 

  • Tânără: Cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. S-a plâns, s-a râs, a fost emoţionant, un concert genial, nota 10 din 10. 
  • Reporter: Ai mai fost până acum la concertele Deliei?
  • Tânără: Nu, e prima dată. A fost foarte frumos, mi-a plăcut mult.

Petrecerile în aer liber vor continua și nopțile următoare.

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Cum au "sărbătorit" bucureştenii ploaia care a răcorit, pentru scurt timp, oraşul. Petrecerea a ţinut până noaptea târziu