Antena Meniu Search
x

Video Cum au sărbătorit chinezii din România intrarea în Anul Iepurelui de Apă. Astrologii dezvăluie secretul pentru a avea noroc în acest an

Încă o serie de artificii şi urări de la mulţi ani au răsunat pe toată planeta! Am intrat în noul an chinezesc - anul iepurelui de apă. Semnul Iepurelui este un simbol al longevităţii, păcii şi prosperităţii în cultura chineză, şi anunţă 12 luni de speranţă, spun astrologii. 

de Redactia Observator

la 22.01.2023, 19:38

Vezi și

Din China şi Hong Kong până în Europa, America şi Australia, a fost sărbătoare mare azi-noapte. Îmbrăcaţi în costume tradiţionale, asiaticii au celebrat intrarea în anul iepurelui de apă. Cei născuţi sub acest semn se spune că sunt vigilenți, plini de spirit, iute la minte și ingenioși. Ca să aibă noroc în noul an, asiaticii îşi dau cadouri în cutii roşii şi petrec sărbătoarea în familie, povestesc Simon şi sora lui, care trăiesc în România. 

Simon: Ne strângem cu familia, prietenii în casa noastră. Facem multă mâncare şi ne uităm la artificii.

Tânără: Sărbătorim împreună, cântăm karaoke şi mâncăm colţunaşi.

De Anul Nou Chinzesc nu pot să lipsească de pe masă tradiţionalele pacheţele de primăvară şi chifteluţele cu susan. Fiecare preparat are povestea lui, povesteşte patronul unui restaurant cu specific asiatic. 

Pe acelaşi subiect

Dragoş Holeac, patron restaurant chinezesc: Chifteluţele pentru ei au ca şi însemnătate reuniunea în familie şi atunci toată familia se uneşte la anul nou chinezesc. Pacheţele de primăvară care aduc bunăstarea şi bogăţia.

Sfaturile astrologilor în Anul Iepurelui

În România, vibraţia anului iepurelui va ajunge pe 4 februarie, spun astrologii. Cei din zodia şarpelui şi a caprei vor fi cei mai norocoşi, mai ales când vine vorba despre relaţii. Câinele şi mistreţul trebuie să fie ceva mai atenţi la provocările din noul an, spun astrologii. Per total, trebuie să avem grijă, însă, la conflicte. 

Nicoleta Ghiriş, astrolog: Anul în care diplomaţia va trebui să triumfe pentru că iepurele este un diplomat al zodiacului. Există anumite neînţelegeri care se pot derula pe parcursul anului, pot să înceapă aceste neînţelegeri între partenerii de business. În centrul caselor noastre aş ajuta mult energia de iubire prin culoarea albastru sau negru. 

Ca să atragem norocul este bine să avem grijă de armonia casei, ne sfătuiesc maeştrii feng shui. Biroul şi patul amplasate în nordul sau sudul locuinţei creează mediul propice prosperităţii. 

Cătălin Vasiloiu, consultant feng shui: Estul casei este cel responsabil de sănătatea noastră în 2023. În nord-vestul casei trebuie să amplasăm un remediu de metal. O statuie de metal, o vază de metal.

Anul Iepurelui de Apă se termină pe 10 februarie 2024, când începe Anul Dragonului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cum au sărbătorit chinezii din România intrarea în Anul Iepurelui de Apă. Astrologii dezvăluie secretul pentru a avea noroc în acest an