Antena Meniu Search
x

Video "Cum conduceți în starea asta?". Șofer de TIR beat criță, prins la volan pe șoselele din Constanța. Rezultatul etilotestului i-a șocat pe polițiști

Abia se mai ținea pe picioare și nu era în stare să lege două cuvinte, dar cu toate acestea, nu a avut nicio reținere să urce la volan și să conducă un TIR pe șosele din Constanța. Vorbim despre un șofer pericol public, pe care polițiștii l-au oprit în trafic, după ce alți conducători auto au sunat disperați la 112. Bărbatul a dat peste cap până și aparatul Drager. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.12.2022, 12:04

Vezi și

Cum conduceți în starea asta...de unde veniți?

Bărbatul din imagini este atât de beat încât nici nu știe pe ce lume se află. Nu este în stare să răspundă la nicio întrebare și abia se mai ține pe picioare.

Șocant pentru toată lumea este cum a reușit omul să urce la volan și să conducă un TIR pe străzile din județ, fără să provoace o nenorocire. Speriați de urmările mersului haotic, mai mulți șoferi au sunat la 112. Un echipaj de la rutieră l-a oprit pe bărbat în trafic, la Ovidiu pe DN2A. 

Rezultatul testării șoferului de TIR cu aparatul etilotest i-a șocat pe polițiștii constănțeni

Pe acelaşi subiect

Acesta a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul i-a șocat pe oamenii legii.  

"În cursul zilei de ieri, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a condus un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, pe DN2A, în orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat a rezultat o valoare de 0.99 mg/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a declarat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

TIR-ul pe care șoferul beat criță îl conducea avea numere de Harghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Cum conduceți în starea asta?". Șofer de TIR beat criță, prins la volan pe șoselele din Constanța. Rezultatul etilotestului i-a șocat pe polițiști