Antena Meniu Search
x

Video "Drum lin alături de îngerașul tău nenăscut". Mihaela, șoferița care murit ieri pe un drum din Iași, era însărcinată. Acasă o aștepta un băiețel de câțiva anișori

Mihaela avea doar 29 de ani. Era căsătorită, iar acasă o aștepta un băiețel de doar câțiva anișori. O familie fericită care urma să se mărească, pentru că tânăra mămică era însărcinată cu al doilea copil. Din nefericire, ieri dimineață, destinul ei s-a frânt tragic, în urma unui accident cumplit. Nenorocirea a avut loc pe un drum din Iași, între localităţile Oprişeni şi Ţuţora.

De Veronica Micu la 07.12.2022, 13:29

Dimineață. Puțin după ora 9. Mihaela conducea un Volkswagen Golf pe drumul județean 249 când, în zona localității Țuțora, din motive ce rămân să fie stabilite de polițiști, pierde controlul volanului, se izbește violent de un cap de pod, apoi mașina este proiectată în stâlp și se răstoarnă.

La scurt timp, un apel la numărul unic de urgențe anunța tragedia. 

"În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă inconștientă, neîncarcerată. Intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi o ambulanță tip C de la SAJ Iași", au transmis, ieri, reprezentanții ISU. 

Mihaela s-a stins în șanțul de beton de la marginea drumului

Pe acelaşi subiect

Din păcate, pentru șoferița de 29 de ani, impactul a fost fatal. Mihaela a fost aruncată din mașină și s-a stins în șanțul de beton de la marginea drumului. Medicii care au ajuns la locul nenorocirii nu au mai putut face nimic pentru tânăra mămică, fiind nevoiți să declare decesul. 

"La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii", a informat, în urma accidentului, IPJ Iași.  

"Ochii ei albaștri și senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul"

Mihaela era căsătoriăt din 2016, avea un băiețel de 3 ani și urma să devină mamă pentru a doua oară, fiind însărcinată. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o pe tânăra de 29 de ani sunt acum în stare de șoc.

De ieri, pe rețelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe. Unul dintre ele, extrem de emoționat, a fost transmis de colegii de serviciu de la Omini Clinic, unde lucra frumoasa ieșeancă: "Astăzi s-a stins un om a cărui privire angelică ne cuprindea pe toți. Ochii ei albaștri și senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul. Într-o zi de sărbătoare a plecat dintre noi Mihaela, cea plină de entuziasm și iubire. Cu regret OMINI anunță că de astăzi avem un înger în ceruri. Drum lin Mihaela. Dumnezeu să te aibă în pază!".

"Încă sunt șocată...nu pot să cred...nu vreau să cred...De ce, Doamne, atât de repede? Mihaela noastră dragă, bună și blajină, să ai drum lin către ceata îngerilor alături de Îngerașul tău nenăscut, iar Dumnezeu, dacă nu a vrut să te mai lase alături de copilașul tău, de soț, de familie și de prieteni, să te țină mereu la dreapta Sa, in Lumină, Liniște și Odihnă! Dumnezeu să te ierte și să îți întărească familia că mare durere ai lăsat în urmă" / "Doamne nu îmi vine sa cred! Condoleanțe familiei îndurerate și multa putere sa treacă peste aceasta mare pierdere! Dumnezeu sa o ierte și s-o odihnească în pace! Păcat de acest suflet!" / "Soarele vieţii a apus pentru un copil bun, un om drag, o privire blândă, o prietenă bună pentru toți colegii ei. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să aline durerea. Drum lin către îngeri, Mihaela! Imi voi aminti mereu cu drag de tine! Sincere condoleanțe familiei!" / "Sincere condoleanțe familiei! Nu îmi să cred că ai plecat dintre noi, Mihaela. Drum lin către cer, colega mea cu zâmbet de aur. Dumnezeu să te ierte!" / "Mihaela, imi este greu, foarte greu sa cred ca ne-ai parasit! Pentru mine, pentru noi esti un om minunat. Nu pot sa vorbesc despre tine la trecut! Nu imi gasesc cuvintele sa te pot descrie celor care nu te-au cunoscut ce fiinta astazi ne-a parasit! Nu te vom uita niciodata draga noastra. Ne-ai lasat un gol imens. Drum lin spre cer! Dumnezeu sa te ierte!".

Polițiștii fac cercetări în continuare pentru a stabili cum a fost posibilă tragedia, însă, din primele date, se pare că viteza destul de mare și carosabilul umed ar fi fost de vină.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Drum lin alături de îngerașul tău nenăscut". Mihaela, șoferița care murit ieri pe un drum din Iași, era însărcinată. Acasă o aștepta un băiețel de câțiva anișori