Antena Meniu Search
x

Video Cum își motivează agresorul din Buftea atacul. A împușcat în picior un bărbat aflat în campania electorală, cu un pistol airsoft

Incident grav, cu focuri de armă, seara trecută lângă București. Un bărbat care făcea parte dintr-o echipă electorală a fost împuşcat în picior în timp ce împărțea pliante localnicilor din Buftea. Atacatorul este un bărbat de 29 de ani care a ieșit în stradă cu o armă de tip airsoft, iar în urma unei discuții aprinse cu grupul de activişti a început să tragă. După incident agresorul a fugit, iar poliţiştii au periat zona pentru a-l găsi.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.06.2024 , 10:54

În fața anchetatorilor, atacatorul a spus că pistolul i s-ar fi descărcat accidental și că totul ar fi fost în spirit de glumă. Nu aceeași părere o are și victima, care a mers la poliție și dorește ca autoritățile să ia măsuri împotriva agresorului. 

Împușcat "în spirit de gumă"

Potrivit bărbatului atacat, totul s-ar fi întâmplat când acesta, împreună cu colegii săi, împărțeau pliante electorale. Agresorul ar fi venit la ei, ar fi început să le adreseze injurii, iar mai apoi ar fi scos arma de tip arisoft și ar fi început să tragă.

Vezi și

Polițiștii au deschis o anchetă iar atacatorul a fost audiat. Victima crede că în spatele acestui atac s-ar afla chiar primarul în funcție. Este însă doar o ipoteză pe care acum polițiștii și procurorii trebuie să o probeze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Evenimente » Cum își motivează agresorul din Buftea atacul. A împușcat în picior un bărbat aflat în campania electorală, cu un pistol airsoft