Antena Meniu Search
x

Video Cum poţi aduce orice artist, din toate timpurile, să-ţi cânte la nuntă cu 2.000 de euro. "Poţi să îl ai pe Michael Jackson!"

Ultimele nouăţi în materie de nunţi. Holograma 3D vă aduce orice invitat la nuntă. De la o rudă care nu poate ajunge, până la cele mai mari vedete ale tuturor timpurilor. Cum ar fi Michael Jackson sau Kurt Cobain. Fiecare cu preferinţele lui. 

Andra Costea
de Andra Costea

la 27.05.2024 , 18:08

Organizarea nunților este o adevărată provocare, preferințele îndrăgostiților sunt într-o continuă schimbare, iar tendinţele - din ce în ce mai tehnologizate. Surpriza acestui sezon sunt hologramele 3D pe tort.

Holograma 3D costă 2.000 de euro 

"Exact pe principiul jocurilor de laser şi al proiecţiilor pe clădiri, exact aşa şi pe tort. Tortul prin machetă este mai simplu, dar prin proiecţie devine cu totul şi cu totul spectaculos. O altă tendinţă nouă este să aduci să cânte orice fel din lumea asta, poate chiar care nu mai trăieşte, poţi să îl ai pe Michael Jackson dacă vrei la nuntă, există posibilitatea să aduci fizic pe cineva, o rudă îndepărată care nu poate participa, dar poate fi prezentă prin hologramele 3D", spune Ana Haralambie, organizator târg de nunţi. 

Vezi și

Preţul unei astfel de holograme este de 2.000 de euro. "Wow, mi-aş aduce-o pe Rihanna clar şi pe Beyonce şi pe Selena, dar în principiu aş aduce-o pe mama! Înainte de toată lumea, aş aduce-o pe mama, mi-aş dori măcar să o văd aşa 3D", spune Larisa Andreea Iordache, antrenor de gimnastică. 

Pe acelaşi subiect

Nici clasicul nu se demodeaza, dar se reinventeză. "Există acum şi telefon vintage care este adaptat epocii moderne. Ridici receptorul, asculţi mesajul mirilor şi le laşi o amintire. ceea ce este o combinaţie între vechi şi nou, ceva fantastic şi de mare efect", adaugă Ana Haralambie, organizator târg de nunţi. 

"E foarte frumos pentru că rămâne înregistrat şi păstrezi chestia asta ani şi ani de zile şi când vrei să te amuzi şi să îţi aminteşti le asculţi", spune Andreea Bălan, artistă.

Idei pentru petrecerea burlăciţelor

Până la marele eveniment, organizatorii vin cu idei pentru petrecerea burlăciţelor. "Pentru un plus de originalitate şi amuzament, petrecerea burlăciţelor se poate muta în autobuz, iar atmosfera va fi întreţinută de muzică, lumini şi fum", spune Andra Costea, reporter Observator.

"Este dotat cu un bar unde este plin cu şampanii, sucuri, răcăritoare, lumini, sistem karaoke, maşină de fum, este o discotecă pe roţi", a declarat Petruş Ulmean, antreprenor. Peţul pentru patru ore de disctracţie în autobuz este de 5.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Cum poţi aduce orice artist, din toate timpurile, să-ţi cânte la nuntă cu 2.000 de euro. "Poţi să îl ai pe Michael Jackson!"