Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum s-a petrecut tragedia de pe Dunăre. Supravieţuitorul a alergat la o casă din apropiere să dea alarma la 112. Bărbatul e în stare de șoc

Accident dramatic pe Dunăre. Trei bărbați au căzut cu mașina în apă, iar doi dintre ei n-au mai putut fi salvaţi. Cel de-al treilea a reușit să iasă singur la mal. Apoi a chemat salvatorii, însă intervenția lor a fost tardivă. Supravieţuitorul e în continuare în stare de şoc şi nu a putut spune exact ce s-a întâmplat.

de Adrian Lupușor

la 03.07.2021 , 20:28

Era ora trei și jumătate, noaptea, când o mașină în care erau trei bărbați a căzut în Dunăre. Îngroziţi, oamenii au încercat să iasă, însă doar unul dintre ei reuşeşte să înoate disperat spre mal. Martor: ”A fost un accident. A dat mașina în spate direct în apă”.

Salvatorii au ajuns după trei ore de la apelul la 112

Supraviețuitorul, un bărbat de 38 de ani, a alergat până la cea mai apropiată casă pentru a da alarma la 112. Salvatorii au ajuns însă abia după trei ore.

Vezi și

Lică Florian, colonel ISU Ialomița: ”Intervenția a fost foarte dificilă datorită faptului că adâncimea apei a fost relativ mare, aproximativ 8 metri”.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii, pompierii și scafandrii au încercat în zadar să mai salveze ceva. Era prea târziu. Ambii bărbați au murit.

Lică Florian, colonel ISU Ialomița: ”În urma eforturilor concentrate, s-a reușit scoaterea celor două victime în jurul orei 11.40 -prima victima - și în jurul orei 11.55 - cea de-a doua victimă”.

Bărbatul care a supraviețuit este în stare de șoc

Adrian Lupușor, reporter Observator: ”După aproape 7 ore de căutări, mașina în care au rămas captivi doi bărbați a fost în sfârșit găsită, iar în aceste momente salvatorii o ridică și o aduc la suprafață”.

Cum a ajuns mașina în Dunăre, încă nu e foarte clar. Singurul supravieţuitor era în stare de șoc și n-a fost în stare să dea prea multe detalii. Va fi audiat în zilele următoare. Polițiștii efectuează în continuare verificări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un accident aproape identic s-a produs săptămână trecută. Un bărbat a murit după ce a plonjat cu mașina în râul Olt.

Adrian Lupușor Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Cum s-a petrecut tragedia de pe Dunăre. Supravieţuitorul a alergat la o casă din apropiere să dea alarma la 112. Bărbatul e în stare de șoc