Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trafic îngreunat pe A1 Sebeş - Deva, ceaţă pe A2, restricţii de tonaj şi alunecări de teren. Cum se circulă acum în România

Traficul se desfăşoară pe o bandă pe A1 Sebeş - Deva, sensul către Sibiu, iar pe o porţiune a autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa vizibilitatea este redusă.

de Redactia Observator

la 06.04.2018 , 08:18

Trafic îngreunat pe A1 Sebeş - Deva, ceaţă pe A2, restricţii de tonaj şi alunecări de teren. Cum se circulă acum în România

Traficul se desfăşoară pe o bandă pe A1 Sebeş - Deva, sensul către Sibiu, iar pe o porţiune a autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa vizibilitatea este redusă din cauza ceţii.

În plus, pe sectoare de drum din Tulcea afectate de inundaţii au fost instituite restricţii de tonaj, iar trei drumuri au circulaţia restricţionată din cauza alunecărilor de teren.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 245, este oprită circulaţia pe banda a doua a sensului de mers Sebeş către Sibiu, din cauza unui accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul. Circulaţia se desfăşoară pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Articolul continuă după reclamă

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 160 şi 212, este semnalată ceaţă, care reducere vizibilitatea local sub 200 m, şoferii fiind sfătuiţi să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, să folosescă luminile de ceaţă şi să nu bruscheze comenzile maşinii. 

Din cauza inundaţiilor din ultima perioadă, care au determinat alunecari de teren, afectând partea carosabilă, sunt impuse restricţii de circulaţie pe următoarele drumuri naţionale:

- DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN22 Smârdan - Măcin, judeţul Tulcea, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;

- DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Din cauza creşterii nivelului Fluviului Dunărea, este instituită restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 pe DN 22E, între localităţile Garvăn şi I.C. Brătianu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, din judeţul Tulcea, iar pe tronsonul kilometric 13+950-14+276, este impusă restricţie de viteză de 10 km/h, fiind totodată interzisă oprirea.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Trafic îngreunat pe A1 Sebeş - Deva, ceaţă pe A2, restricţii de tonaj şi alunecări de teren. Cum se circulă acum în România