Antena Meniu Search
x

Cumpărăturile online a sute de oameni, distruse de foc în camionul curierului, la Gilău, în Cluj

Cumpărăturile online a sute de oameni au fost distruse de foc în camionul curierului, la Gilău, în Cluj. Ce n-au mistuit flăcările a fost stricat de apa folosită de pompieri să sting focul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2020, 21:37

  • Semiremorca era înărcată la capacitate maximă.
  • Patru ore s-au chinuit pompierii să stingă focul.

O intervenție deosebită a fost desfășurată vineri noaptea de pompierii din trei subunități de intervenție ale ISU Cluj. În jurul orei 3.20, au fost alertate forțele de intervenție cu privire la producerea unui incendiu la un ansamblu de vehicule în apropiere de localitatea Gilău.

Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră în totalitate cabina capului tractor și se extisese la încărcătura din remorcă cu o autospecială, în prima fază a intervenției. Remorca era încărcată la capacitate maximă, fiind depozitate în aceasta colete de curierat cu diverse materiale.

Pompierii au solicitat sprijinul a altor două subunități pentru a putea descărca din remorcă coșurile metalice, încărcate cu diverse materiale și pentru a putea stinge incendiul.

Deși eforturile pompierilor au fost susținute timp de patru ore, flăcările care au ajuns în interiorul remorcii, degajarea de căldură și gaze arse, precum și apa folosită pentru stingerea incendiului au deteriorat în totalitate coletele din remorca camionului.

Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit în timpul deplasării camionului, la compartimentul motor, după care a fost observat de către șofer, care a oprit ansamblul de vehicule în afara părții carosabile.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui incendiu, dar toate coletele, comenzi online ale sute de oameni, au fost distruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » Cumpărăturile online a sute de oameni, distruse de foc în camionul curierului, la Gilău, în Cluj