Antena Meniu Search
x

Interlopul care conduce clanul Duduianu după moartea lui Emi Pian, rupt cu bătaia de alți români, în Anglia, și arestat în spital

Interlopul care conduce clanul Duduianu după moartea lui Emi Pian a fost bătut de alți români, în Anglia, și arestat în spital. Era dat în urmărire generală și a fost reținut pe patul unității medicale unde e îngrijit după bătaie.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2020, 19:18

  • Anser Duduianu va fi anchetat de Poliția engleză, apoi extrădat.
  • E dat în urmărire internațională de pe 14 august.

Florin Duduianu, zis Anaser, 35 de ani, lider al temutului clan al Duduienilor după moartea vărului său Emi Pian, a fost reținut în Anglia, în urmă cu câteva zile, au confirmat pentru Libertatea insideri în lumea interlopă.

Anaser Duduianu a fost snopit în bătaie de mai mulți interlopi craioveni în Marea Britanie. Internat de urgență într-un spital din Birmingham, Anaser se află sub paza strictă a polițiștilor englezi.

După externare, Duduianu urmează să fie anchetat de autoritățile din Marea Britanie, apoi va fi predat autorităților românești, scie Newsweek.

Interlopii români s-au încăierat într-un local și pe străzile din Birmingham.

Pe acelaşi subiect

Anaser a vrut să-i cânte un lăutar care a fost adus la restaurant de alt grup. De aici a pornit tot scandalul. Oamenii s-au supărat și l-au încolțit pe Anaser. După ce a fost bătut, a vrut să se răzbune și a intrat cu mașina în restaurant, mai scrie Libertatea.

Interlop bătut în Anglia

Surse din cadrul Poliției Române susțin că Florin Duduianu, zis Anaser, a fost bătut cu bestialitate de interlopii craioveni din clanul Sărdaru, specialializați în furturi de pe carduri bancare.

Pe numele real al lui Anaser Duduianu, Florin Duduianu, Judecătoria Sector 1 a emis mandat de arestare preventivă, nr. 86 din data 14.08.2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Dat în urmărire internațională de autoritățile din România, cercetat în dosarul penal de șantaj și tâlhărie care a fost deschis de maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță, Anaser a fugit în Marea Britanie.

Emi Pian a fost ucis la începututul lunii august, într-o răfuială plecată de la o partidă de barbut. După conflictul ultramediatiatizat în care a murit Emi Pian, Anaser a devenit liderul clanului Duduienilor.

El este urmărit în dosarul penal de șantaj și tâlhărie constituit pe baza plângerilor maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganul. Lăutarii, sătui să cotizeze la Duduieni, i-au indicat pe interlopii din clan că le-au luat cu forța aproximativ 100.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Interlopul care conduce clanul Duduianu după moartea lui Emi Pian, rupt cu bătaia de alți români, în Anglia, și arestat în spital