Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cunoscuta make-up artist Nicoleta Ilie a murit la spital, iar medicii nu-şi explică decesul. Ultimele clipe din viaţa ei

Moarte suspectă la Spitalul de Urgenţă din Focşani. O femeie de 49 de ani, make up artist cunoscut în oraş, a murit după ce a stat două ore pe holurile spitalului, aşteptând să fie internată. Femeia ar fi suferit de depresie şi ar fi luat medicamente pentru a se trata, dar medicii nu-şi explică ce a dus la decesul subit.

de Redactia Observator

la 09.12.2022 , 21:16

Nicoleta Ilie era un makeup artist cunoscut în Focşani. De câteva zile nu se simţea în apele ei. Nu avea poftă de mâncare şi nici putere să meargă la lucru. O depresie ar fi măcinat-o, spun medicii, şi se trata cu pastile. Ieri, în jurul orei 18:00 starea i s-a agravat şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Focşani.

Laurențiu Albiș, manager Saj Vrancea: Doamna acuza greţuri, vărsături, palpitaţii. I s-a făcut anamneză, EKG, erau toate în regulă. A fost predată în serviciul de primiri urgenţe bine. 

Timp de două ore a stat pe holurile spitalului

Vezi și

Preluată de alţi doctori, a fost supusă unui nou triaj. Timp de două ore, până s-a eliberat un pat la urgenţe, a stat pe holurile spitalului.

Pe acelaşi subiect

Alina Cosma, purt de cuv SJU Focșani: A ajuns în unitatea de primiri urgenţe. Pacienta a fost preluată de către asistentul de triaj. Prima evaluare a pacientului indică stare de conştienţă şi parametri vitali normali fără risc vital imediat. În jurul orei 20.00, s-a eliberat un pat şi pacienta a fost preluată de către medicul de gardă. 

La jumătate de oră după internare, timp în care i s-a administrat o perfuzie, femeia şi-a dat ultima suflare. Medicii nu au nicio explicaţie, iar spitalul a deschis o anchetă.

Paula Enache, purtător de cuvînt IPJ Vrancea: Cadavrul se află la serviciul de medicină legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei care va stabili cu exactitate cauza decesului. 

Fotografiile din ultima vreme, postate pe Facebook, arată o femeie abătută. Într-o poză din luna iunie, la o întâlnire de grup, e îmbrăcată în negru şi pare mai mult absentă. aici poza aia de grup. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Cunoscuta make-up artist Nicoleta Ilie a murit la spital, iar medicii nu-şi explică decesul. Ultimele clipe din viaţa ei