Antena Meniu Search
x

Doi oameni au ajuns la spital,în urma unui accident, în Alba. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod

Doi bărbaţi au fost răniţi îtr-un accident produs vineri pe raza localităţii Drâmbar, lângă Alba Iulia, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un cap de pod.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 17:39

Ambulanţă
Doi răniţi, după ce o maşină a intrat într-un cap de pod, în Alba - Shutterstock

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan, Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Drâmbar.

Şoferul a intrat cu maşina într-un cap de pod

În accident a fost implicat un singur autoturism, iar cele două persoane, şoferul şi pasagerul din dreapta faţă, au rămas încarcerate, potrivit Agerpres. Sursa citată a precizat că mai întâi a fost extras din autoturism şoferul, "conştient şi cooperant", care a fost predat apoi unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Alba. Ulterior, s-a trecut la extragerea pasagerului.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de capul de pod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Doi oameni au ajuns la spital,în urma unui accident, în Alba. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod