Antena Meniu Search
x

Foto "O să mă omoare!" O tânără, în stare de şoc după ce un şarpe i s-a strecurat în pat, în timp ce dormea. Clipe de groază în casa din Anglia

O femeie a trăit spaima vieţii când a observat, în toiul nopţii, că are un "oaspete" neinvitat în aşternuturi. Tânăra de 23 de ani dormea împreună cu iubitul ei, când a simţit o mişcare nefirească. A identificat rapid sursa deranjului: un şarpe care i-a dat fiori pe şira spinării.

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 09:46

Părea o noapte ca oricare alta pentru Tasha Lane, o tânără în vârstă de 23 de ani care dormea liniştită, alături de partenerul de viaţă. Nimic nu o pregătise pentru spaima pe care avea s-o încerce în scurt timp, după ce o mişcare bizară a trezit-o din somn. La început a crezut că e vorba de câinele ei, Harley, şi nu mică i-a fost mirarea când, printre cearşafuri, a găsit un şarpe alunecos. A fost, practic, în pat cu "duşmanul". Cel puţin aşa a perceput ea situaţia, intrând în stare de şoc. Terifiată, a sărit în picioare şi a început să ţipe, trezind toată casa.

Momentul terifiant când au văzut şarpele

"Am sărit şi am strigat. Eram îngrozită. Zbieram: Şarpele! Şarpele!", povesteşte Tasha, potrivit Mirror. "M-am gândit: Dumnezeule, o să mă omoare!", a adăugat ea. Iubitul femeii a aruncat o privire sub aşternuturi şi s-a dat, la rândul lui, jos din pat. "N-am mai văzut pe nimeni sărind aşa de sus", mai spune tânăra. "A fost terifiant, nici măcar nu ştiam că şerpii sunt pe lista mea de frici. Acum, ocupă primul loc în clasament. Aveam câinele la un picior şi şarpele în dreptul celuilalt. În zona aceasta, şerpii nu sunt o problemă obişnuită".

Mama iubitului a venit într-un suflet şi le-a explicat faptul că reptila portocalie îi aparţine vecinei de alături, care-şi căuta şarpele pierdut de luni întregi. "Nu ştiu cum a scăpat, dar au trecut aproape trei luni", a mărturisit Jade Forester, stăpâna reptilei buclucaşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "O să mă omoare!" O tânără, în stare de şoc după ce un şarpe i s-a strecurat în pat, în timp ce dormea. Clipe de groază în casa din Anglia