Antena Meniu Search
x

Video Cuplu de îndrăgostiţi luat la bătaie de trei femei într-un bar din Sălaj, din gelozie

O femeie şi un bărbat au fost luaţi la bătaie într-un bar din Gârceiu, Sălaj. Iniţial, agresiunea s-a întreptat către femeia cu care stătea la masă bărbatul, care a încercat să o apere în timp ce alte femei încercau să o scoată de păr din bar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.01.2021, 22:31

Vezi și

Bătaie cruntă într-un bar din Sălaj

Cuplul se afla la masă, în bar, iar cu ei se afla şi un copil. Exact în momentul în care bărbatul şi-a aprins liniştit o ţigară, în cârciumă au intrat alte femei, care au început să o bată pe femeia cu care era bărbatul la masă.

Bătăuşele s-au dezlănţuit şi au început să o lovească pe femeie şi să o tragă de păr, încercând să o scoată afară din bar, probabil pentru a nu provoca stricăciuni în interior. Nu au reuşit, pentru că atunci când ele o trăgeau pe femeie de păr, bărbatul o trăgea înapoi, de haine, încercând în acelaşi timp să o protejeze de furia femeilor.

În scurt timp şi bărbatul a devenit ţinta agresoarelor, fiind şi el lovit cu pumnii, picioarele, dar şi un par, cu care una dintre femei venise înarmată.

Bătaia nu se opreşte nici măcar atunci când un copil, care se afla în bar cu cele două persoane agresate, cade de pe băncuţa pe care era pus.

Imaginile au fost trimise redacţiei Observator de o persoană care a susţinut că la mijloc este vorba despre gelozie între femeile respective.

Poliţia face cercetări pentru loviri şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cuplu de îndrăgostiţi luat la bătaie de trei femei într-un bar din Sălaj, din gelozie