Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curier din Constanţa, cercetat după ce şi-a însuşit 80.000 de lei din banii de pe comenzi

Un curier este cercetat de poliţiştii din Constanţa, după ce a livrat mai multe colete clienţilor, iar sumele de bani încasate le-a însuşit şi nu le-a mai predat societăţii. Prejudiciul realizat se ridică la aproape 80.000 de lei, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 17:37

Curier din Constanţa, cercetat după ce şi-a însuşit 80.000 de lei din banii de pe comenzi
- Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 34 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată.

Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului de unde au ridicat mai multe bunuri

”Astfel, în perioada iunie – august, bărbatul, curier în cadrul unei societăţi comerciale, ar fi livrat diferite colete clienţilor, încasând sumele de bani aferente, pe care nu le-ar mai predat ulterior societăţii. Prejudiciul cauzat este de peste 79.000 de lei”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului de unde au ridicat mai multe bunuri. Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. El a fost prezentat instanţei care a decis să fie anchetat sub control judiciar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Curier din Constanţa, cercetat după ce şi-a însuşit 80.000 de lei din banii de pe comenzi