Antena Meniu Search
x

Video Curier român, arestat în Spania pentru omor. Bărbatul a ucis un alt şofer, care încerca să oprească o ceartă

Un român de 29 de ani, şofer la o firmă de curierat a fost arestat în Spania după ce a ucis un alt şofer şi şi-a rănit un coleg într-o benzinărie de la graniţa cu Franţa. Totul a pornit de la o ceartă, pe care bărbatul ucis ar fi încercat să o oprească.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 17.10.2021, 19:46

Curierul a fost arestat
Curierul a fost arestat

Incidentul a avut loc ieri seara inainte de miezul nopţii, ]ntr-o parcare a camioanelor dintr-o localitate aflată în apropiere de graniţa cu Franţa. Potrivit informaţiilor noastre, cei trei s-ar fi cunoscut şi ar fi cinat împreună înainte de incident. Surse din Spania spun că cei trei s-ar fi certat şi aşa a pornit un conflic spontan din care un alt român, potrivit informaţiilor pe care le avem este cel decedat. 

Agresorul a încercat să fugă şi s-a accidentat în timp ce încerca să treacă graniţa cu Franţa, însă a fost prins de poliţie. Cumnatul victimei a fost cel care a alertat poliţia, care l-a prins pe agresor. Pe baza mărturiilor date de cei care s aflau la faţa locului. Acum agresorul este în custodia poliţiei şi va fi prezentat judecătorilor spanioli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Curier român, arestat în Spania pentru omor. Bărbatul a ucis un alt şofer, care încerca să oprească o ceartă