Antena Meniu Search
x

Video Cursă nebună, filmată în miez de noapte pe străzile din Galați. Mașina s-a înfipt cu viteză într-un scuar

Camerele de supraveghere au filmat momentul în care un șofer vitezoman se înfige cu mașina în scuarul care desparte sensurile de mers, pe un bulevard din Galați. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.08.2022, 20:59

Vezi și

Accident spectaculos, azi noapte, în Galați. O cameră de supraveghere a filmat momentul în care o mașină intră cu viteză în scuarul care separă sensurile de mers. 

Potrivit polițiștilor gălățeni, șoferul de 21 de ani, în timp ce conducea pe strada Brăilei, a schimbat direcția de mers, fără să se asigure, lovind o altă mașină care se deplasa în acelaşi sens. În urma impactului, acesta din urmă a pătruns pe scuarul care separă sensurile de mers.

"La data de 18 august a.c., în jurul orei 00.10, un bărbat, de 21 de ani, din comuna Frumuşiţa, a condus autoturismul pe strada Brăilei, dinspre strada Constructorilor către Bulevardul Siderurgiştilor, şi, la un moment dat, a schimbat direcţia de mers, fără a se asigura, lovind un alt autoturism, care se deplasa în acelaşi sens. În urma impactului, acesta din urmă a pătruns pe scuarul care separă sensurile de mers", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Ambii șoferi, amendați de polițiștii gălățeni

Pe acelaşi subiect

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

"Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 580 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind schimbarea benzii de circulaţie sau a direcţiei de mers. Şi cel de-al doilea şofer, un bărbat de 20 de ani, a fost amendat pentru neadaptarea vitezei la condiţiile drum, 870 de lei, şi circulaţia în timpul nopţii fără lumini sau fără semnalizare, alţi 870 de lei", se mai arată în informarea polițiștilor.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Cursă nebună, filmată în miez de noapte pe străzile din Galați. Mașina s-a înfipt cu viteză într-un scuar