Antena Meniu Search
x

Video Cursă nebună sfârșită tragic la doar 22 de ani. Un tânăr a murit pe loc, într-un accident cumplit pe un drum din Botoșani

Inconştienţa l-a costat viaţa pe un şofer de 22 de ani din Botoşani. Atenţie, urmează informaţii şi imagini cu puternic impact emoţional! Tânărul și-a pierdut viața, seara trecută, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. 

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 09:24

Vezi și

Fără să îşi dea seama de urmări, tânărul s-a urcat băut la volan şi a gonit pe străzile din localitatea Cerchejeni. La un moment dat a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un cap de pod, a lovit un gard, iar mai apoi s-a răsturnat într-un şanţ.

Efort zadarnic pentru salvarea șoferului

Până la sosirea ambulanţei, câţiva martori l-au scos dintre fiarele contorsionate. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă în zadar. În cele din urmă tânărul a fost declarat decedat.

"Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, în această seară, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. Tragedia s-a întâmplat pe raza localității Cerchejeni. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ. Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină. Echipajele medicale au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor", a transmis ISU Botoșani. 

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cursă nebună sfârșită tragic la doar 22 de ani. Un tânăr a murit pe loc, într-un accident cumplit pe un drum din Botoșani