Antena Meniu Search
x

Furtuna Ciara a anulat două curse Tarom. Anunţul făcut de compania aeriană

Compania aeriană Tarom anunţă că mau multe curse aeriene au fost anulate, din cauza furtunii Ciara, ce traversează vestul şi nord-vestul Europei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.02.2020, 13:49

Tarom a anulat două curse aeriene, din cauza furtunii Ciara
Furtuna Ciara anulează mai multe curse aeriene, pe Otopeni. Anunţul făcut de Tarom - Observator.tv

Compania aeriană Tarom anunţă că mau multe curse aeriene au fost anulate, din cauza furtunii Ciara, ce traversează vestul şi nord-vestul Europei.

Până acum, au fost anulate cursele 391 Bucureşti-Londra, care trebuia să decoleze la 12.20, şi 392 Londra-Bucureşti, însă este posibil ca şi alte curse să sufere întârzieri sau să fie anulate.

Redăm mai jos, integral, comunicatul Tarom:

"Dragi pasageri, din cauza furtunii Ciara ce traversează partile de Vest si Nord Vest ale Europei, generand vânturi cu viteza de peste 100 km/h si fenomene periculoase zborului, programul de operare va fi afectat. 

Pana la momentul de fata s-au anulat: cursa391 Bucuresti-Londra care trebuia sa decoleze la 12.20 si cursa 392 Londra-Bucuresti care trebuia sa decoleze la ora 14.50 . 

In functie de evolutia meteo, este posibil ca si alte curse sa sufere întârzieri sau sa fie anulate. 

Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat și pentru a reveni la normal cât mai repede posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă reamintim că prioritatea noastră este să oferim călătorii sigure".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Furtuna Ciara a anulat două curse Tarom. Anunţul făcut de compania aeriană