Antena Meniu Search
x

Cutremur în România, în urmă cu puţin timp! Seismul s-a produs în Vrancea, la o adâncime foarte mică. Anunţul făcut se specialiştii INFP

Cutremur în România, în această după-amiază. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs în Vrancea.

Cutremur în România, la o adâncime foarte mică
Cutremur în România, la o adâncime foarte mică

Cutremur în România, astăzi, 28 aprilie 2018. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs în Vrancea.

Specialiştii INFP anunţă că mişcarea seismică s-a produs la o adâncime foarte mică, de numai 8 kilometri, fapt neobişnuit pentru această zonă.

Cutremurul a avut loc la ora 12.02.

Miercuri seară, la ora 20.15, tot în zona seismică Vrancea, a avut loc un seism cu magnitudinea 4,6. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Cutremur în România, în urmă cu puţin timp! Seismul s-a produs în Vrancea, la o adâncime foarte mică. Anunţul făcut se specialiştii INFP