Antena Meniu Search
x

Cinci cutremure în România, în mai puţin de 24 de ore. Unul dintre ele s-a produs într-o zonă neobişnuită

Cinci cutremure au avut loc în România, în ultimele 24 de ore. Ultimul dintre ele sa produs în această dimineaţă, în Vrancea, la doar 12 kilometri adâncime.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 07:07

Cinci cutremure în România, în mai puţin de 24 de ore. Unul dintre ele s-a produs într-o zonă neobişnuită - Arhivă

Cinci cutremure au avut loc în România, în ultimele 24 de ore. Ultimul dintre ele sa produs în această dimineaţă, în Vrancea, la doar 12 kilometri adâncime.

Seria seismelor a început ieri dimineaţă, în judeţul Buzău. Cutremurul s-a produs la ora 6.32, la 132 kilometri adâncime, şi a avut magnitudinea de 2,6 pe scara Richter. 

Câteva ore mai târziu, la 12.07, a urmat un alt seism, de 2,7 pe Richter, care s-a produs în judeţul Vrancea, la 77 kilometri adâncime. 

Seara, tot în Vrancea, la ora 21.45, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe Richter, la 81 de kilometri adâncime.

Pe acelaşi subiect

Cutremur neobişnuit în România

Două minute mai târziu, un alt seism s-a produs în Dâmboviţa, la 60 de kilometri adâncime. Cutremurul a avut magnitudinea 2,6 pe scara Richter.

Ultimul seism din seria de cinci cutremure a avut loc în această dimineaţă, la 1.13. S-a produs în Vrancea şi a fost de suprafaţă, la doar 12 kilometri adâncime, potrivit INFP.

De la începutul lunii februarie, în România s-au produs 15 seisme, între 2,2 şi 3,9 pe Richter.

Anul trecut, cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea 5,8 şi a fost resimţit şi în Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cinci cutremure în România, în mai puţin de 24 de ore. Unul dintre ele s-a produs într-o zonă neobişnuită