Antena Meniu Search
x

Video Cutremurul din Gorj: momentul în care angajaţii şi clienţii unei frizerii o iau la fugă

Un nou cutremur a avut loc în România, astăzi, 14 februarie 2023, la ora 15:16. Seismul de 5,7 Richter s-a produs în Gorj, la o adâncime de 40 de km, fiind resimţit şi în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării. Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind momentul în care angajaţii şi clienţii unei frizerii lasă totul deoparte şi fug afară. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.02.2023, 16:53

Vezi și

Cutremurul din Gorj a produs momente de panică, oamenii au lăsat totul în urmă şi au ieşit în stradă. Chiar şi la această oră sună încontinuu la 112. De asemenea, mai multe imagini filmate ori surprinse de camerele de supraveghere au fost făcute publice. 

Cutremurul din Gorj, surprins pe camerele de supraveghere

Într-unul dintre videoclipuri se vede cum angajaţii şi clienţii unei frizerii din oraş se opresc din activitate şi dau năvală afară din clădire, în momentul în care totul începe să se zgâlţâie în jur. De teamă, una dintre persoane începe să ţipe incontrolabil. 

Potrivit INFP, cutremurul de 5,7 Richter (iniţial evaluat la 5,8) s-a produs la ora 15:16, ora locală a României, în Gorj, la adâncimea de 40 de km. A fost urmat de două replici de 3,5 şi 3,4, în mai puţin de 15 minute de la producerea seimului cu magnitudinea de 5,7. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cutremurul din Gorj: momentul în care angajaţii şi clienţii unei frizerii o iau la fugă