Antena Meniu Search
x

Video "Dacă îţi mai aud o dată gura, te omor!" Copii instituționalizați, bătuți și înjurați de un polițist, într-un centru din Giurgiu

Din apărător, în agresor. Scandal într-un centru de tip familial din Giurgiu, unde mai mulți copii au fost loviți, amenințați și înjurați de un polițist. Avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 06.10.2023, 13:25

Vezi și

Polițist: Fir-aţi ale dracului de nesimţite! Nu mai face aşa la mine! 

V-am vorbit urât? Mă loviţi fără niciun drept?!

Polițist: Dar nu pui tu mâna pe mine!

Păi şi ea de ce îl atinge pe ăsta?

Pe acelaşi subiect

Polițist: Măi, nu pui tu mâna pe mine! Uită-te la mine!

Valentina, gata!

Polițist: Tu, dacă îţi mai aud o dată gura... te omor! Ai auzit, mă?!

Dar nu am vorbit cu dumneavoastră!

Polițist: Cu cine ai vorbit, mă, nesimţitule?! Dacă o singură dată mai vin aici şi îţi mai aud gura, ai..!

Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare de fostul vicepreședinte al Autorității pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Incidentul a avut loc în urmă cu jumătate de an, dar au fost făcute publice abia acum.

Copii instituționalizați, loviți de un polițist

Totul s-ar fi întâmplat pe 14 aprilie. Potrivit unor surse, polițistul ar fi fost deranjat din cauza faptului că reprezentanții centrului sunau la 112 destul de des, ori de câte ori aveau o problemă.

În seara respectivă, agentul a ajuns la centru și a avut un comportament violent, a lovit mai mulți copii cu vârste cuprinse între  14 și 17 ani, le-a adresat injurii și i-a amenințat. Până acum, cazul nu a fost făcut public, deși reprezentații centrului ar fi știut foarte bine ce s-a întâmplat în seara respectivă. Abia ieri imaginile au fost făcute publice. Între timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu s-a sesizat cu privire la acest  caz și a dispus cercetarea disciplinară a polițistului.

De-a lungul timpului, au mai existat nereguli în acest centru, care a fost închis de mai multe ori. Chiar în vara aceasta, înaintea controalelor care au avut loc  în toată țara, centrul a fost închis sub pretextul că trebuie renovat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Dacă îţi mai aud o dată gura, te omor!" Copii instituționalizați, bătuți și înjurați de un polițist, într-un centru din Giurgiu