Antena Meniu Search
x

După o ceartă cu soţul, o femeie a sărit de la etajul 1 al apartamentului apoi s-a răsturnat cu maşina, în Dorohoi

O tragedie a fost evitată la limită în Dorohoi, unde, după o ceartă conjugală, o femeie a sărit de la etajul 1 al apartamentului apoi a suferit şi un accident rutier, potrivit DorohoiNews.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 11:16

După o ceartă cu soţul, o femeie a sărit de la etajul 1 al apartamentului apoi s-a răsturnat cu maşina, în Dorohoi
După o ceartă cu soţul, o femeie a sărit de la etajul 1 al apartamentului apoi s-a răsturnat cu maşina, în Dorohoi - Shutterstock

Incident grav în Dorohoi, în noaptea de joi spre vineri. După o ceartă conjugală, o femeie a sărit de la geamul apartamentului, apoi s-a urcat la volan, însă a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat.

La intersecția drumului național cu drumul DJ293, care duce spre comuna George Enescu, femeia de 38 de ani a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un mal de pamânt și apoi s-a răsturnat. În urma impactului, șoferița a suferit mai multe răni și a fost transportată la Spitalul Municipal Dorohoi.

La fața locului s-au mai deplasat două echipaje de poliție, care au demarat cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale procucerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale. Șoferiței i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit sursei citate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » După o ceartă cu soţul, o femeie a sărit de la etajul 1 al apartamentului apoi s-a răsturnat cu maşina, în Dorohoi