Antena Meniu Search
x

Dacă l-ați văzut, sunaţi la 112! El este tânărul suspectat că l-a ucis pe bărbatul găsit aproape dezbrăcat şi cu capul zdrobit, în Oradea

Poliţia Bihor a făcut publică fotografia principalului suspect în cazul uciderii tânărului care a fost găsit mort şi doar în lenjerie intimă, în Oradea.

Poliţia Bihor a făcut publică fotografia principalului suspect în cazul uciderii tânărului care a fost găsit mort şi doar în lenjerie intimă, la colţul unui bloc din Oradea, şi cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea acestuia.

Este vorba despre Sorin Ioan Rogia, 27 ani, numele căruia a fost dezvăluit, tot sâmbătă, şi de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tibunalul Bihor, Marian Cotrău.

Tânărul, care a dispărut de acasă încă din noaptea crimei, este căutat acum de anchetatori, iar cei care l-au văzut sau au date care pot conduce la prinderea lui, sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de Poliţie, scrie ebihoreanul.ro.

Citeşte şi: Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul tânărului găsit mort, aproape dezbrăcat şi cu capul zdrobit, în Oradea! 

Pe acelaşi subiect

"Rugăm cetăţenii care pot da detalii care să conducă la depistarea acestuia, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la numărul pentru apeluri de urgenţă", se arată în informarea transmisă de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Rogia este suspectat că l-a ucis cu sânge rece pe tânărul de 27 de ani și, dat fiind modul în care a acționat, zdrobind efectiv capul victimei sale, este deosebit de periculos.

Reamintim că joi, un tânăr a fost găsit fără suflare și cu capul zdrobit, la colţul unui bloc din Oradea. Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, în jurul orei 9, prin numărul de urgență 112, însă nu a mai putut face nimic pentru victimă.

Tânărul a fost găsit dezbrăcat, doar în lenjerie intimă, și are capul crăpat.

Cadavrul era la colțul unui bloc, sub un copac, cam la 10 metri de pista de biciclete de pe malul peței. Locul este înconjurat cu bandă galbenă, iar curioșii nu sunt lăsați să se apropie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dacă l-ați văzut, sunaţi la 112! El este tânărul suspectat că l-a ucis pe bărbatul găsit aproape dezbrăcat şi cu capul zdrobit, în Oradea