Antena Meniu Search
x

Video Dacie în mers, zdrobită de un bolovan desprins de pe versant, în Arad. Şoferul a leşinat după impact, iar mașina a intrat pe contrasens

Un bărbat de 34 de ani din Arad a avut parte o experiență şocantă, după ce a fost la un pas de a fi strivit în propria maşină de un bolovan, căzut de pe o stâncă.  

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 09:54

Şoferul a fost rănit, ba chiar şi-a pierdut cunoştinţa, iar maşina a luat-o în derivă pe şosea, până s-a izbit din plin de o camionetă care venea din sens opus.

Un alt participant la trafic a sunat de urgenţă după ajutor, iar în scurt timp un elicopter SMURD l-a preluat pe bărbat şi transportat la Spitalul Judeţean din Arad. 

Versantul nu era asigurat cu plasă de protecţie

Vezi și

Medicii au reuşit să-l stabilizeze pe bărbat, însă rănile suferite sunt grave.

Pe acelaşi subiect

"La data de 27 mai a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați despre un eveniment rutier, în care, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe D.N79/A, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt bărbat.

Din cercetări s-a stabilit că, un bolovan s-ar fi dislocat de pe un versant, avariind partea din față a autoturismului, fapt care ar fi dus la coliziunea cu autoutilitara. În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital de echipajele medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului autoutilitarei a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, șoferului autoturismului urmând a-i fi recoltate probe biologice. Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier", au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Versantul de pe care s-a desprins stânca nu era asigurat cu plasă de protecţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Dacie în mers, zdrobită de un bolovan desprins de pe versant, în Arad. Şoferul a leşinat după impact, iar mașina a intrat pe contrasens