Antena Meniu Search
x
LIVE

Un copil de trei ani din Dâmboviţa a căzut în fântâna din curte, adâncă de 14 metri

S-au derulat scene dramatice într-o localitate din Dâmboviţa! Un copil de trei ani a fost la un pas de moarte, după ce a căzut în fântâna din curte, adâncă de 14 metri. Bunicul său era în preajmă şi a sărit să-l ajute, însă a rămas şi el captiv.

De Redactia Observator la 04.09.2019, 11:23
Vezi și

S-au derulat scene dramatice într-o localitate din Dâmboviţa! Un copil de trei ani a fost la un pas de moarte, după ce a căzut în fântâna din curte, adâncă de 14 metri. Bunicul său era în preajmă şi a sărit să-l ajute, însă a rămas şi el captiv. A urmat o misiune dificilă de salvare. Dar s-a încheiat, din fericire, cu aplauze. Pompierii au reuşit să-i scoată teferi din apă. Pentru că aveau o uşoară hipotermie, au fost totuşi duşi la spital.

Un copil de 3 ani şi bunicul său au rămas blocaţi în fântână, în localitatea Ulmi. Pompierii au făcut eforturi uriaşe pentru a-i scoate cât mai repede din apă. Din fericire, amândoi erau conştienţi. Iar bătrânul a cooperat cu salvatorii.

După câteva minute, misiunea de salvare s-a încheiat cu succes. Amândoi au fost scoşi la suprafaţă în viaţă. Medicii au fost pregătiţi să le acorde ajutor.

Alin Prodan, ISU Dâmboviţa: Am comunicat cu dansii, i-am extras fara probleme. Prima data copilul, care prezenta hipotermie, dupa aceea si pe bunicul lui. De altfel, si el prezenta hipotermie.

Copilul şi bunicul să au fost duşi la spital. Din fericire, nu sunt în stare gravă.

Incidentul s-a petrecut în timp ce copilul se juca pe afară. La un moment dat, s-a apropiat de fântână şi a alunecat. Bunicul era la câţiva paşi de el. Disperat, când a văzut că nepotul a căzut, nu a stat pe gânduri. A sărit după el, dar a rămas blocat în puţul adânc şi strâmt.

Bogdan Tita, primarul comunei Ulmi: Bunicul lui se afla la faţa locului. A lansat o sfoară în puţ, a sărit după el.

Incidentul este cercetat acum de poliţişti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un copil de trei ani din Dâmboviţa a căzut în fântâna din curte, adâncă de 14 metri