Antena Meniu Search
x

Dan Cosmin, tânărul care şi-a incendiat fosta iubită la Buzău, era beat şi drogat în momentul oribilei crime

Dan Cosmin, tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta iubită şi a lăsat-o să moară în apartament, era sub influenţa alcoolului şi a drogurilor în momentul oribilei crime.

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 15:10

Dan Cosmin, tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta iubită şi a lăsat-o să moară în apartament, era sub influenţa alcoolului şi a drogurilor în momentul oribilei crime.

Tânărul arestat pentru 30 de zile a fost dus, astăzi, la Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru expertiza psihiatrică.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, tânărul care şi-a incendiat fosta iubita este cercetat pentru omor calificat, fiind pusă în mişcare acţiunea penală.

Procurorii au stabilit că, în dimineaţa zilei de 23 februarie, Dan Cosmin a mers în apartamentul fostei sale iubite asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi i-a dat foc cu o brichetă.

Pe acelaşi subiect

Valentina (22 de ani) a murit, după ce întregul apartament a fost cuprins de flăcări, trupule ei fiind găsit carbonizat într-una din camere, după ce pompierii au stins incendiul.

Valentina a fost incendiată de fostul iubit, în apartamentul ei

"Din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost violentă, s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unor arsuri gradele II-IV, pe 100% din suprafaţa corporală, precum şi a intoxicaţiei acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără şi au legătură de cauzalitate directă cu decesul", se arată în comunicatul procurorilor.

Dan Cosmin se află în arest, fiind pentru moment unicul inculpat. Totuşi, anchetatorii au aflat informaţii potrivit cărora tânărul din Buzău ar fi fost ajutat de un prieten care i-a adus benzina.

Valentina a fost incendiată de fostul ei iubit, Dan Cosmin, în apartamentul ei din Buzău

"În cauză, în prezent, inculpatul este singura persoană cercetată pentru uciderea victimei. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor in care s-a realizat activitatea infracţională", susţin procurorii buzoieni.

Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Valerică Văsîi, la momentul comiterii faptei, tânărul era sub influenţa alcoolului şi a unor substanţe psihoactive.

Trupul neînsufleţit al Valentinei a fost ridicat astăzi de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Buzău.

Tot la SML Buzău a ajuns luni şi autorul omorului pentru a-i fi efectuată expertiza psihiatrică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Dan Cosmin, tânărul care şi-a incendiat fosta iubită la Buzău, era beat şi drogat în momentul oribilei crime