Antena Meniu Search
x

Dan Diaconescu, din nou un om liber. Fostul realizator TV a ispăşit o treime din pedeapsa luată că a şantajat un primar

Fostul patron al OTV a fost eliberat aseară din Penitenciarul Jilava. A executat doi ani şi 9 luni din pedeapsa pentru că a şantajat un primar din Arad.

Vezi și

Fostul patron al OTV a fost eliberat aseară din Penitenciarul Jilava. A executat doi ani şi 9 luni din pedeapsa de cinci ani şi jumătate la care a fost condamnat pentru că a şantajat un primar din Arad. Decizia a fost luată de Tribunalul Ilfov și este definitivă. Judecătorii au apreciat că a muncit în spatele gratiilor, de aceea a primit şi 9 permisii.

Dan Diaconescu a ieşit triumfător pe poarta penitenciarului Jilava, închisoare care i-a fost casă în ultimii aproape 3 ani.

DAN DIACONESCU: 

Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi.

Fostul patron al OTV s-a declarat, din nou, o victimă a sistemului. Mai ales că, deşi este liber acum, nu are libertatea să facă ce vrea încă 7 ani şi jumătate. Nici măcar să revină la ceea ce l-a consacrat: televiziunea pentru popor. 

DAN DIACONESCU:

Mi-au inchis televiziunile, partidul, mi-au luat totul, mi-au luat libertatea, mi-au luat tatal crezand ca in felul acesta m-au invins.

Nu l-a învins nimic, spune Dan Diaconescu. Şi va renaşte din propia cenuşă, promite el. În mediul online, acolo unde nu are nicio interdicţie. Îşi va face, astfel, o cale de comunicare cu cei care, la un moment dat, s-au constituit în publicul său fidel. 

Dan Diaconescu ameninţă că va face mai multe dezvăluiri şi spune că, dacă ar fi făcut pact cu sistemul, acum ar fi fost liber şi la guvernare cu partidul său. 

DAN DIACONESCU: 

De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. 

Din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare, Dan Diaconescu a executat 1.500 zile, dintre care 186 pe baza recursului compensatoriu, iar 345 ca rezultat al muncii prestate. Din zilele considerate ca executate, 150 zile se datorează celor cinci cărţi pe care le-a scris în detenţie. În perioada cât a stat în spatele gratiilor, Dan Diaconescu şi-a pierdut mare parte din averea estimată la 33 de milioane de euro, băncile lăsându-l fără maşini de lux şi vile impunătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dan Diaconescu, din nou un om liber. Fostul realizator TV a ispăşit o treime din pedeapsa luată că a şantajat un primar