Antena Meniu Search
x

Video Dan Ilie Morega a cântat, a spus bancuri indecente şi le-a făcut dedicaţii poliţiştilor, după externarea de la Psihiatrie

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost externat, ieri, de la psihiatrie, unde a fost internat pentru expertiză după ce a fost prins la volan pentru a patra oară, în 20 de zile, deşi avea permisul suspendat. Expertiza medicală de specialitate a arătat că politicianul, în vârstă de 78 de ani, are discernământ diminuat. Imediat după ce a ieşit din spital, Morega a organizat o conferinţă de presă. 

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 08:49

Vezi și

Fostul baron de Gorj a început conferinţa jucându-se cu microfonul reporterului. După, a continuat cu un scurt program artistic: a cântat, a spus bancuri indecente şi le-a făcut dedicaţii poliţiştilor.

  • Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj: O să fugă miliţienii. Mândruliţă, mândra mea. Şi-o să fugă şi Frăţilescu şi Săvulescu. Pomeneşte-i Doamne întru Împărăţia Sa. Eu fac dedicaţii când vor... şi pentru Romanescu de la ITM. Pentru cei care v-am spus de o mie de ori. Eu i-am numit, eu îi bag în puşcărie. Ei au vrut să mă întemniţeze. 

Conform expertizei medicilor, Dan Ilie Morega nu va avea voie să conducă timp de 6 luni, iar după această perioadă va trebui să refacă controlul psihiatric pentru a verifica dacă va fi apt.

  • Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj: Mi-au spus sunteţi foarte bine, dar părerea noastră, pentru că aţi fost stresat de ei, este că aşa să nu conduceţi. Să luaţi nişte medicamente, eu nu le iau. 
Pe acelaşi subiect

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, declarat inapt pentru a conduce

Fostul prefect a rămas fără permis pe 6 februarie, după ce doi medici au constatat că e inapt pentru a conduce. Familia a încercat să-l ţină departe de volan, dar Morega şi-a luat maşini noi şi a continuat să conducă. Iar poliţiştii care l-au prins l-au lăsat de fiecare dată liber. Pe 22 februarie, a fost filmat mergând pe contrasens, în Târgu Jiu, cu girofar pe maşină. 

  • Reporter: De condus mai conduceţi?
  • Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj: Nu, dar după o lună vă asigur că conduc. Pentru că îmi voi face o expertiză din nou, contra expertizei ăsteia.

Dan Ilie Morega este, în continuare, prorector la Universitatea Liberă Internațională din Moldova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dan Ilie Morega a cântat, a spus bancuri indecente şi le-a făcut dedicaţii poliţiştilor, după externarea de la Psihiatrie