Antena Meniu Search
x

Video Dan Ilie Morega, arestat la domiciliu: ar trebui să poarte brăţară de supraveghere, dar nu există niciuna în judeţ

Fostul prefect de Gorj, Ilie Morega, a fost arestat la domiciliu după ce a fost prins a şasea oară la volan cu permisul suspendat. Judecătorii îl obligă să poarte şi o brăţară de supraveghere, dar aici intervine o problemă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 23.03.2024, 20:38

Vezi și

"Magistrații au decis că fostul prefect trebuie să poarte, la gleznă, o brățară electronică, pentru a fi siguri că nu iese din casă şi nu se mai urcă la volan. Poliţiştii din Gorj nu au, însă, la dispoziţie asemenea dispozitive. Singura metodă de a-l ține pe Ilie Morega sub control va fi să îl verifice zilnic, prin vizite neanunţate", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ilie Morega, arestat la domiciliu

"Fostul prefect va sta în arest la domiciliu 30 de zile. Acum este, însă, internat la Psihiatrie, după ce a fost prins din nou conducând cu permisul suspendat şi a lovit o jurnalistă", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

"El va fi trimis în arest acasă după ce medicii îl vor externa. În cazul în care Ilie Morega nu respectă nici această măsură şi părăsește domiciliul va fi trimis după gratii, în arest preventiv", mai spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dan Ilie Morega, arestat la domiciliu: ar trebui să poarte brăţară de supraveghere, dar nu există niciuna în judeţ