Antena Meniu Search
x

Video Dan Morega ar putea ajunge în spatele gratiilor abia după ce a fost prins a şasea oară fără permis la volan. A fost propus spre arest

Nimic nu pare să-l ţină pe Dan Morega departe de volan. Fostul prefect de Gorj a fost surprins pentru a 6 a oară când conducea maşina, deşi are permisul suspendat. Mai mult, Morega a fost implicat şi într-o tamponare. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.03.2024, 13:42

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: Potrivit unor surse din anchetă Dan Morega urmează să fie propus azi pentru arestare. Seara trecută poliţiştii din Târgu Jiu s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut mai multe imagini cu fostl prefect de Gorj din nou la volan. Agenţii au făcut verificări şi au ajuns la concluzia că imaginile sunt actuale şi că Dan Morega s-ar fi urcat pentru a şasea oară la volan deşi are permisul suspendat. A fost sesiuat parchetul Sectorului 1, parchet care l-a şi plasat pe Dan Morega săptămâna trecută sub control judiciar. Procurorii i-au atras atenţia la acea dată că în cazul în care va săvârşi din nou această faptă se va lua o măsură mai drastică împotriva acestuia.

Acum câteva săptămâni, a fost expertizat de psihiatrii, care au ajuns la aceeaşi părere şi anume că Dan Morega este inapt să conducă şi discernământul lui este limitat. Asta nu l-a împiedicat însă să se urce la volan motiv pentru care are 5 dosare penale pentru aceeaşi faptă, dosare penale care l-ar putea condamna până la 5 ani de închisoare.

Fostul prefect a rămas fără permis pe 6 februarie, după ce doi medici au constatat că e inapt pentru a conduce. Familia a încercat să-l ţină departe de volan, dar Morega şi-a luat maşini noi şi a continuat să conducă. Iar poliţiştii care l-au prins, l-au lăsat de fiecare dată liber. Pe 22 februarie, a fost filmat mergând pe contrasens, în Târgu Jiu, cu girofar pe maşină. Morega a contestat decizia de suspendare a permisului pe 22 februarie. Însă o simplă contestare nu-i dă dreptul de a conduce. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dan Morega ar putea ajunge în spatele gratiilor abia după ce a fost prins a şasea oară fără permis la volan. A fost propus spre arest