Meniu
Search
x

Video Dani Mocanu este bărbatul implicat în accidentul cu vehiculul istoric pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Ce făcea manelistul

Manelistul Dani Mocanu este bărbatul aflat în interiorul autovehiculului istoric care a lovit astăzi o maşină parcată pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

De Redactia Observator la 13.04.2022, 22:27
Vezi și

Cântăreţul se afla la filmarea unui videoclip în momentul incidentului. În imaginile primite pe Fii Observator, se observă autovehiculul este condus pe străzile din municipiu, când la un moment dat loveşte una dintre maşinile parcate regulamentar. La rândul său autoturismul loveşte vehiculul aflat în faţă. Pentru a-l atenţiona, un şofer din spate îl claxonează pe proprietarul vehiculului. Când observă ce a făcut, şoferul încetineşte.

@danimocanu10

Am fost, sunt și voi rămâne unic !!! Ceea ce fac eu a depășit de mult nivelul României

♬ sunet original - danielmocanuoficial

Oficialii Poliţiei Judeţene Vâlcea au declarat că incidentul este considerat tamponare cu pagube materiale.   ”Nu este autovehicul de armată, este autovehicul istoric. Cel în cauză va fi sancţionat pentru avarie”, au transmis, miercuri seară, oficialii IPJ Vâlcea.  

Aceştia au precizat că autovehiculul este înmatriculat şi că avea dreptul de a circula, subliniind că ”nu au fost constatate alte nereguli”. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Dani Mocanu este bărbatul implicat în accidentul cu vehiculul istoric pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Ce făcea manelistul

BREAKING NEWS

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană