Antena Meniu Search
x

Video Dani Mocanu s-ar putea apuca să îngrijească spațiile verzi. Reacția manelistului după ce a aflat sentința

Dani Mocanu lasa microfonul pentru mătură. Cel puţin pentru o perioadă. Cunoscutul cântăreţ de manele a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii. Judecătorii au decis că artistul va trebui să măture, să ajute la amenajarea spaţiilor verzi sau la curăţenie. Pedeapsa vine după ce a fost prins de poliţişti că a condus ”fără număr” deşi nu are permis.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 20:17

Vezi și

Nouă luni de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Este sentinţa primită de cântăreţul de manele din partea judecătorilor din Piteşti, în primă instanţă. Dacă va rămâne definitivă, Dani Mocanu va munci fie la sediul Direcţiei de Sănătate Publică din Piteşti, fie la primăria din oraş.

Sorina Octavia Hontaru, DSP Argeş: ”Participă la activităţi de întreţinere a spaţiilor verzi, de curăţenie, încărcat, descărcat de materiale”.

Dani Mocanu, reacție în exclusivitate pentru Observator

Dani Mocanu nu va avea acces pe holurile sau în birourile instituţiei. Se va ocupa timp de 90 de minute doar de curăţenia spaţiilor exterioare. Cântăreţul de manele spune că s-a împăcat cu ideea.

Pe acelaşi subiect

Dani Mocanu: ”Dacă va rămâne definitiv, ne conformăm şi asta este, pentru că trebuie să respectăm legea. Când am fost amărât şi nu aveam doi lei în buzunar, vă daţi, seama, eram un om simplu. Acum, că am ajuns bine, de ce nu. Acceptăm, acceptăm”.

Timp de doi ani, artistul va fi sub supravegherea poliţiştilor. Va fi obligat să comunice schimbarea adresei şi a locului de muncă şi să participe la mai multe programe sociale. 

Cântărețul mai are o condamnare în primă instanță

Dani Mocanu a fost trimis în judecată în luna ianuarie, anul trecut, după ce a fost prins de trei ori într-o zi în timp ce conducea având permisul suspendat. Nu este singurul dosar al cântăreţului de manele.

În urmă cu aproape două luni, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare tot în primă instanţă. De data aceea pentru instigare la ură împotriva femeilor. Un videoclip care a strâns peste 22 de milioane de vizualizări prezenta povestea unei tinere de la ţară care fuge de acasă alături de Dani Mocanu şi ajunge să fie ţinută în zgardă şi cu botniţă la gură. Artistul conduce o maşină pe care scrie "proxenet", iar versurile fac referire la trăirile lui. Psihologii atrăgeau atenţia atunci că starurile nu au doar privilegii ci şi obligaţii.

Andreea Talmazan, psihoterapeut: ”Persoanele publice care au mulţi urmăritori, au fani, cum este cazul artiştilor, trebuie să îşi asume şi faptul că au o responsabilitate”.

Dani Mocanu, videoclip în cușcă cu un leu rănit

Dani Mocanu a intrat în vizorul oamenilor legii încă din anul 2016, când a fost acuzat de către procurorii DIICOT că face parte dintr-o grupare interlopă care se ocupă cu proxenetism și spălare de bani.

Anul trecut a fost acuzat şi de violenţă împotriva animalelor după ce în ultimul său videoclip apare într-o cuşcă un leu, aparent rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Dani Mocanu s-ar putea apuca să îngrijească spațiile verzi. Reacția manelistului după ce a aflat sentința