Antena Meniu Search
x

Video Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul cu un leu rănit. Artistul spune că i-a ”invitat” pe mascați la cafea

Polițiștii fac miercuri dimineață percheziții la locuința artistului Dani Mocanu, în al cărui videoclip a apărut un leu rănit, precum și la alte două adrese din Argeș și Ilfov, în cadrul unui dosar penal privind protecţia animalelor.

de Redactia Observator

la 25.11.2020, 10:03

Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul cu un leu rănit. Artistul spune că i-a ”invitat” pe mascați la cafea Vezi și
  • Polițiștii argeșeni au anunțat, marți, că au deschis un dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.
  • Imaginile cu animalul rănit au declanțat un val de indignare pe internet.

În fața jurnaliștilor, Dani Mocanu a spus că el i-a „chemat” pe polițiști la cafea la locuința lui din Ștefănești.

Polițiștii argeșeni au anunțat, marți, că au deschis un dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

Imaginile cu animalul rănit au declanșat un val de indignare pe Internet.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a transmis IPJ Argeș.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după videoclipul cu un leu rănit. Artistul spune că i-a ”invitat” pe mascați la cafea