Antena Meniu Search
x

Daniel Barbu a murit. Fostul ministru al Culturii s-a stins la vârsta de 66 de ani

Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, a murit luni, la vârstă de 66 de ani. Anunțul a fost făcut de Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universităţii din Bucureşti. Cunoscutul profesor și politician va fi înmormântat joi, 21 martie.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 21:43

Vezi și

Fostul ministru al Culturii din perioada 2012-2013, Daniel Barbu, a murit luni, a anunțat Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universității București.

Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, a murit

"Dragi studenți,

Vă aducem la cunoștință o veste tristă.

Astăzi, 18.03.2024, a trecut la cele veșnice Prof. Daniel Barbu. Născut la data 21 mai 1957 în București, și-a trăit viața sub motto-ul: “Nil nisi Cruce”. A fost istoric român, senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 - 12 decembrie 2013 și profesor al Facultății de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București unde a predat: Teologia politică, Teologie socială și Istoria Bisericii. Liturghia de înmormântare se va celebra joi, 21 martie, începând cu ora 10:00 la Biserica Sfânta Tereza a Pruncului Isus din București (Șos. Olteniței 3-5). Să se odihnească în pace. Domnul să-l fericească în patria cerească pentru tot binele făcut în viața pământească", a transmis instituţia de învăţământ, într-o postare pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut pe 21 mai 1957 în Bucureşti, Daniel Barbu a fost istoric român, senator de Bucureşti din partea PNL, fost ministru al Culturii în perioada 21 decembrie 2012 - 12 decembrie 2013 şi profesor al Facultăţii de Teologie Romano-Catolică din Universitatea din Bucureşti unde a predat Teologia politică, Teologie socială şi Istoria Bisericii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Daniel Barbu a murit. Fostul ministru al Culturii s-a stins la vârsta de 66 de ani