Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Daniela a dispărut fără urmă de 6 zile! Fetiţa este dată în urmărire şi căutată cu disperare de toată lumea. Aţi văzut-o? Fiecare minut contează!

Daniela-Corina Mihai a dispărut de şase zile şi este de negăsit. Nimeni nu ştie unde ar putea fi şi nimeni nu a mai văzut-o de pe 4 ianuarie!

de Redactia Observator

la 10.01.2018 , 13:33

Daniela a dispărut fără urmă de 6 zile! Fetiţa este dată în urmărire şi căutată cu disperare de toată lumea. Aţi văzut-o? Fiecare minut contează!

Daniela-Corina Mihai a dispărut de şase zile şi este de negăsit. Nimeni nu ştie unde ar putea fi şi nimeni nu a mai văzut-o de pe 4 ianuarie, anunţă presa locală.

Poliţiştii au fost sesizaţi chiar de acum şase zile cu privire la dispariţia fetei în vârstă de 17 ani, din municipiul Mangalia.

Daniela ar fi plecat de la domiciliu, dar nimeni nu ştie unde, fără a reveni până în prezent.

Articolul continuă după reclamă

Semnalmentele fetei sunt următoarele: Înălţime 154 cm, greutate 45 kilograme, constituție atletică, ten alb, păr șaten, ochi căprui, față ovală.

La data plecării, purta blue-jeans, geacă și cizme, toate de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J.Constanța, tel. 0241.611.364, interior 20005. (IPJ Constanța, Miercuri, 10 ianuarie 2018).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Daniela a dispărut fără urmă de 6 zile! Fetiţa este dată în urmărire şi căutată cu disperare de toată lumea. Aţi văzut-o? Fiecare minut contează!