Antena Meniu Search
x

Video "Dânsa a fost şi violată de câţiva vecini". Bătrân înjunghiat de iubită, în centrul vechi din Constanţa

Scandal cu iz amoros în centrul vechi din Constanţa. Un bărbat de 85 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului, de iubita lui, cu 16 ani mai tânără. Bărbatul a fost transportat la spital, iar agresoarea... la poliţie. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 19.01.2024, 09:34

Vezi și

Apelul la 112 a venit de la un vecin, care a auzit țipete în locuința vârstnicului. Iubita lui venise în vizită și, la un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă. Din spusele cunoscuţilor, cei doi obişnuiau să consume zilnic alcool. 

Martor: L-am văzut lovit la cap. Ea, pentru că ea venea şi bea cu el. Şi îi mai aducea de mâncare, iar el i-a dat un milion pentru faptul că făcea gesturile astea. 

Într-un final scandalul a degenerat iar femeia, sătulă de reproşurile bărbatului, a luat un obiect ascuţit şi l-a înjunghiat.

Femeia ar avea probleme psihice

Pe acelaşi subiect

Nepoata femeii a mărturisit că aceasta are probleme psihice şi a mai fost internată în trecut. 

Nepoată agresoare: Nu este prima oară când au fost altercaţii de genul. Mătuşa mea nu este în toate facultăţile mentale. Dânsa are acte în regulă, a fost internată la Palazu de cel puţin 7 ori. Au mai fost incidente de genul, dânsa a fost şi violată de câţiva vecini de pe aici, în stadiu de ebrietate. 

După altercaţie, femeia a ieşit în stradă şi a strigat după ajutor. La faţa locului au sosit medicii de la ambulanţă, dar şi poliţiştii. 

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Bărbatul este acum internat, însă rănile nu îi pun viața în pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dânsa a fost şi violată de câţiva vecini". Bătrân înjunghiat de iubită, în centrul vechi din Constanţa