Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru Dănuţ, tânărul spulberat de tren în Maramureş: "Locul tau e printre îngeri. Ai lăsat un gol imens ..."

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, în teribilul accident de la Fersig, în Maramureş, se numește Dănuț I. Tânărul de 20 de ani a murit pe loc, după ce e BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de tren.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.07.2019, 14:19

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, în teribilul accident de la Fersig, în Maramureş, se numește Dănuț I. Tânărul de 20 de ani a murit pe loc, după ce e BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de tren.

Accidentul de la Fersig s-a produs în această dimineaţă, la ora 7.11.

Băiatul de 20 de ani se afla la volanul unui BMW când, la intersecția unui drum comunal cu calea ferată, bolidul a fost spulberat de un tren care circula pe ruta Baia Mare – București.

În urma impactului extrem de violent, şoferul a fost proiectat în afara BMW-ului, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Accidentul de la Fersig s-a produs în această dimineaţă, la ora 7.11

Potrivit axanews.ro, băiatul era de loc din Fersig, avea 20 de ani și se numeşte Dănuţ I.

Tânărul era student în Baia Mare și muncea la stațiunea Șuior.

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun, locul tau e printre îngeri"

Pe contul de Facebook al tânărului, de la aflarea veștii, curg mesajele de condoleanțe. Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia este un șoc.

"Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet blând, colegul nostru drag, ne-ai parasit asa repede", a scris Irinutza F.

Pe contul de Facebook al tânărului mort la Fersig, de la aflarea veștii, curg mesajele de condoleanțe

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun, locul tau e printre îngeri Ai lăsat un gol imens in inimile celor care te-au cunoscut", a scris și Marta G.

"Ai fost un coleg deosebit, te-am tratat ca pe copilul nostru dar cumplita veste ne-a întristat profund nu exista cuvinte care sa aline durerea din sufletele noastre, de-acum înainte o sa te vedem prim fereastra sufletelor, o sa te auzim strigandu-ne. Dumnezeu sa te aibă in paza suflet bun!", a scris și Zorica G.

"Prea repede Dănuț 

Mai bine mergeam la nuntă 

Drum bun intre îngeri

Sincere condoleante familiei", este mesajul Danielei D.

"Nu te vom uita niciodata, iubitul nostru coleg!!! Dumnezeu sa te ierte sa ti odihneasca sufletul in pace", a scris pe Facebook şi Crystynutza C.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Lacrimi pentru Dănuţ, tânărul spulberat de tren în Maramureş: "Locul tau e printre îngeri. Ai lăsat un gol imens ..."