Antena Meniu Search
x

Video Dănuţ Lupu, la un pas de închisoare. Are permisul anulat de două decenii, dar a tot fost prins de poliţie la volan

Dănuţ Lupu, fotbalist al generaţiei de aur, riscă să ajungă în închisoare, după ce polițiștii l-au prins în nenumărate rânduri la volan, fără carnet. Permisul fostului fotbalist a fost anulat în urmă cu mai bine de două decenii, după ce polițiștii l-au prins băut la volan. Săptămâna viitoare, Lupu află dacă va fi închis. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.06.2023, 20:25

Vezi și

Dănuţ Lupu ar putea ajunge la închisoare. "Vorbim de o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile, timp pe care fostul fotbalist ar trebui să îl petreacă în spatele gratiilor. Dănuţ Lupu a fost prins în mai multe rânduri conducându-şi maşina fără drept, asta după ce poliţiştii rutieri i-au anulat permisul de conducere în anul 2001, în urmă cu mai bine de două decenii, tot atunci când a şi renunţat la fotbal. La acea vreme, poliţiştii l-au prins băut la volan, motiv pentru care au luat această măsură", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Dănuţ Lupu ar putea ajunge la închisoare

"Sentinţa nu este însă definitivă. Bărbatul mai are o cale de atac săptămâna viitoare, pe data de 7 iunie, atunci când cazul său va fi judecat de magistraţii de la Curtea de Apel din Galaţi. De-a lungul carierei sale, Dănuţ Lupu a jucat 14 meciuri pentru România, inclusiv la Cupa Mondială din 1990. A fost campion mondial cu Dinamo, Rapid, dar şi cu formaţia greacă la care a jucat", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dănuţ Lupu, la un pas de închisoare. Are permisul anulat de două decenii, dar a tot fost prins de poliţie la volan