Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Căutări disperate pentru găsirea lui David, un copil de doi ani care a dispărut de acasă!

Un copil în vârstă de numai doi ani a dispărut, noaptea trecută, de acasă, din orașul Vicovu de Sus. Autoritățile au demarat o acțiune de amploare.

de Redactia Observator

la 06.01.2018 , 15:38

Mobilizare impresionantă pentru găsirea lui David, un copil de doi ani care a dispărut noaptea trecută

Un copil în vârstă de numai doi ani a dispărut, noaptea trecută, de acasă, din orașul Vicovu de Sus. Autoritățile au demarat o acțiune de amploare pentru găsirea lui David.

UPDATE 15.30. Din nefericire, salvatorii nu au reușit să ajungă la timp la micuțul David. Copilul a fost găsit mort pe un câmp din apropierea casei. Medicii nu au mai avut nicio șansă de a-l readuce la viață pe copil.

Potrivit polițiștilor, David Samuel Farcaș, în vârstă de doi ani și patru luni a dispărut seara trecută de acasă, în cătunul Bahna de pe raza orașului Vicovu de Sus. Copilul se juca în curte, nesupravegheat de părinți, atunci când a fost văzut ultima dată.

Articolul continuă după reclamă

"Semnalmente: înălțime aprox. 65 cm, părul negru, față rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Ultima dată, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domicilului.

La activităţile de căutare participă aproape 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.  În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie", se arată într-un comunicat al Poliției.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Căutări disperate pentru găsirea lui David, un copil de doi ani care a dispărut de acasă!