Antena Meniu Search
x

De aşa CEVA nu ai mai auzit! A ieşit pe piaţă MĂRUL ACIDULAT! Cum să bei SUC EFERVESCENT DIRECT

Elveţienii au inventat fructul perfect pentru cei dependenţi de sucurile acidulate! Noul soi de măr face furori

Elveţienii au inventat fructul perfect pentru cei dependenţi de sucurile acidulate! Noul soi de măr face furori

O simplă muşcătură din "Paradis Sparkling" şi gura vă este inundată de un suc dulce şi efervescent. Soiul este rezultatul a peste zece ani de cercetări ale inginerilor elveţieni.

Noul fruct a apărut în urma încrucişării a două varietăţi de mere: Resi, un soi est-german apreciat pentru dulceaţa să, şi merele English Pirouette.

“Un măr este doar un măr. Dar nu şi în acest caz. Noul nostru soi, Parads Sparkling, este diferit. Atât de diferit, precum îi spune şi numele: simţi cum acidul îţi explodează în gură”, afirmă inginerii de la Lubera.

“Este diferit de tot ce există pe piaţă în momentul acesta. Nu cred că oamenii au mai avut parte de o astfel de textură. Cred că este cel mai bun măr pentru consum pe care l-am avut vreodată. Are o textură moale, dar este şi crocant, iar atunci când celulele mari eliberează sucul în gură rezultă multă aciditate şi mult zahăr, care îţi dau senzaţia că ai de-a face cu o băutură acidulată”, a explicat Robert Maierhofer, manager la Lubera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » De aşa CEVA nu ai mai auzit! A ieşit pe piaţă MĂRUL ACIDULAT! Cum să bei SUC EFERVESCENT DIRECT