Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Moartea vine cu ATV-ul: Un tată și fiul său au murit, după ce au intrat violent într-un stâlp, în Giurgiu. Momentul impactului a fost surprins de o cameră

Accident violent în comuna Cosoba din judeţul Giurgiu. Un tată şi fiul său, de numai 9 ani au pierit în urma unei plimbări cu ATV-ul, după ce bărbatul a intrat într-un stâlp. Se pare că bărbatul nu avea niciun fel permis de conducere. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere şi, mai mult decât atât, ATV-ul a fost filmat pe una dintre străzile din comună, cu puţin înainte de impact.

De Laurenţiu Rădulescu la 29.05.2023, 17:27

O tragedie care până la urmă putea să nu aibă loc, doar dacă bărbatul în vârstă de 43 de ani, care nu avea permis de conducere nu ar fi urcat pe ATV și nu doar că a urcat, dar și-a luat și copilul de 9 ani cu el. Sunt imagini surprinse pe mai multe camere video, care arată că băiatul se afla pe locul din față.

Au murit pe loc

Se crede că minorul ar fi putut trage de manșa ATV-ului ieșind de pe partea carosabilă, intrând pe lateralul șoselei, iar mai apoi în stâlp, A fost un impact fatal pentru amândoi, medicii sosiți la fața locului nemaiputând să facă absolut nimic pentru a salva viețile celor doi. 

Martorii spun că tatăl mai folosea ATV-ul dar rareori pe drumurile publice, doar că ieri ar fi vrut să își plimbe copilul înspre o pădure din apropiere, la aproximativ 2 km. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Moartea vine cu ATV-ul: Un tată și fiul său au murit, după ce au intrat violent într-un stâlp, în Giurgiu. Momentul impactului a fost surprins de o cameră